Prijzen

INFO & PRIJZEN

INFO:

Wegens de kleinschaligheid van onze B&B beschikken wij niet over een betaalautomaat voor bankkaarten. Er kan ter plaatse enkel cash betaald worden. Dank voor uw begrip!

Wenst u iemand te verrassen met een leuk weekend bij "aan de leie"? Bij ons kunt u een cadeaubon verkrijgen met daarop de door u gewenste waarde.

U kan ons enkel bereiken via email naar info@aandeleie.be.
Mocht email voor u geen optie zijn, kan u een sms versturen naar 0497 702 702 met de vraag om u op te bellen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk op.

Bij reservatie vragen wij vriendelijk om een voorschot over te maken. Onderstaand kan u het rekeningnummer terug vinden waarop u het voorschot kan overmaken:

Rekeningnummer BE83 0834 7433 1215.

PRIJZEN:

Alle prijzen kan u terug vinden bij de mogelijke arrangementen. Klik op de rubriek "body & balance" en daar ziet u de mogelijke massages staan met bijhorende prijzen. Of klik op de rubriek "arrangementen" en daar ziet u de mogelijke total private arrangementen met overnachting en de dagarrangementen met bijhorende prijzen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, kan u steeds contact opnemen per email naar info@aandeleie.be. Indien email in uw geval niet mogelijk is en enkel telefonisch contact kan, gelieve ons dan een sms te sturen naar het nummer 0497 702 702 met de vraag of wij u kunnen opbellen en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk op.
Dank voor uw begrip.Voorwaarden en huisregels

reclamebureau siesqo