Prijzen

INFO & PRIJZEN

INFO:

Wegens de kleinschaligheid van onze B&B beschikken wij niet over een betaalautomaat voor bankkaarten. Er kan ter plaatse enkel cash betaald worden. Dank voor uw begrip!

Wenst u iemand te verrassen met een leuk weekend bij "Aan de Leie"? Bij ons kunt u een cadeaubon verkrijgen met daarop de door u gewenste waarde.

U kan ons enkel bereiken via email naar info@aandeleie.be.
Mocht email voor u geen optie zijn, kan u een sms versturen naar 0497 702 702 met de vraag om u op te bellen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk op.

Bij reservatie vragen wij vriendelijk om een voorschot over te maken. Onderstaand kan u het rekeningnummer terug vinden waarop u het voorschot kan overmaken:

Rekeningnummer BE83 0834 7433 1215.

Total private arrangement met overnachting:

Check - in vanaf 16u30 of later op vooraf afgesproken tijdstip.
Check - out 11u à 11u30.

PRIJZEN:

Alle prijzen zijn terug te vinden op de website.
Klik op de rubriek "arrangementen" en daar ziet u de 'total private' arrangementen met overnachting en de 'total private' dagarrangementen met bijhorende prijzen.
Onder de rubriek "body & balance" vindt u de massages met bijhorende prijzen terug.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, kan u steeds contact opnemen per email naar info@aandeleie.be. Indien email in uw geval niet mogelijk is en enkel telefonisch contact kan, gelieve ons dan een sms te sturen naar het nummer 0497 702 702 met de vraag of wij u kunnen opbellen en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk op.
Dank voor uw begrip.Voorwaarden en huisregels

reclamebureau siesqo