In B&B Aan de Leie heeft u steeds de totale privacy tijdens uw verblijf. Dat betekent dat er tijdens uw verblijf geen andere mensen verblijven in de B&B. Zo bieden wij de kans aan onze gasten om optimaal van alles op het domein te kunnen genieten wanneer men dat wil. Even relaxen in de panoramische relaxcocoon? Genieten onder het overdekt terras bij de open haard? Even afkoelen in de zwemvijver? Alles kan want u verblijft totaal privé op het domein.

   Verblijf met overnachting?

   Wij werken in B&B Aan de Leie enkel met vaste    
   verblijfsarrangementen die een totaalpakket met fles cava en
   wellness omvatten. Deze keuze maken wij omdat wij onze gasten
   een luxe verblijf in totale privacy willen aanbieden.

   Enkel overnachting met ontbijt kan u in B&B Aan de Leie niet
   reserveren. Dank voor uw begrip.

   Dagarrangementen Privé Wellness

   Mensen die niet in de mogelijkheid zijn om te overnachten maar
   wel willen genieten van exclusieve wellness in een topkader
   kunnen bij ons ook terecht voor dagarrangementen Privé Wellness
   met alles erop en eraan.

Wie graag optimaal wil genieten van de accommodatie en alle faciliteiten kan zelf iets mee brengen om te eten 's middags of 's avonds. Eventueel kan u een tapas - , kaas - of sushi schoteltje meebrengen en dit hier bij ons in de frigo plaatsen. Gerechten om op te warmen zijn niet mogelijk aangezien er in de accommodatie geen oven of microgolfoven voorzien is.

U kan ook kiezen voor take - away gerechten, zoals een pizza in een van de pizzeria's in de buurt of een pizza aan huis laten leveren en deze hier bij ons nuttigen bij de open haard of in de binnen lounge.

Al onze arrangementen kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met een diner in een restaurant hier in de buurt. U kan zelf op zoek gaan naar een leuk adresje via resto.be, onder regio Deinze. Of u kan ons via mail om suggesties vragen.


reclamebureau siesqo